Online piacvezetővé tesszük

Online Piacvezető

Mitől vagyunk jobbak, mint azok, akik SEO-t árulnak? Miben tudunk többet, mint a konkurenciánk? Miért minket válasszon?

Tulajdonosi szemlélet

Önnek olyan partnerre van szüksége, aki hasonlóan Önhöz a vállalkozását, mint egy ékszeresdobozt, sajátjának tekinti. Nem az a célunk, hogy kipipáljuk a feladatot, hanem az, hogy a maximumot és még annál is többet hozzunk ki a cégéből, a weboldalából és magunkból!

Személyre szabottan

Minden weboldal, minden cég, minden üzletág, minden terület más és más. Nem lehet ugyan azt a módszert alkalmazni minden esetben. Mi tudjuk, hogy mire van szüksége, mivel lehet a legnagyobb eredményt elérni, mi az adott piac specialitása, így egyedi receptekkel tudunk dolgozni!

Kizárólagosság

Bár nagy varázslók vagyunk, de egy piacon két piacvezető pozíciót még mi sem tudunk biztosítani senkinek! Ezért egy adott területről csak egyetlen vállalkozást vállalunk! Így nem fordulhat elő, hogy amit Ön megkap, ahhoz a konkurensei is hozzáférnek! Ezzel a hitvallással és munkamódszerrel tudjuk biztosítani partnereink számára a Piacvezető pozíció elérést.

Átfogó szaktudás

Az a szaktudás, ami ahhoz kell, hogy egy weboldalt online piacvezetővé tegyünk sajnos iskolában, tanfolyamokon nem elsajátítható. Adhat egy jó alapot, de az a 15 év folyamatos fejlesztés és tanulás, ami mögöttünk áll, az a több tucatnyi elégedett ügyfél, akik belénk helyezték bizalmukat és évek óta partnereink a közös tanulásba sehol máshol nem elérhető!

Komplexitás

Ahogy mondani szoktuk, „mindent is csinálunk” ahhoz, hogy a kívánt piacvezető pozíciót elérhesse. Nincs szüksége egyéb tanácsadóra vagy projektvezetőre, cégünk maximálisan ki tudja szolgálni online szükségleteit.

Kihívás

Az elmúlt 15 évben még egyetlen partnerünk sem mondott fel nekünk! Így akikkel üzleti kapcsolatba kerültünk, mai napig ügyfeleink. Létezhet olyan vállalkozás vagy weboldal, ami még nekünk is nagy falat…?

SEO

Dolgozik már egy jó marketinges csapattal, de egy igazán jó SEO csapatra is szüksége lenne? Ismeri a kulcsszavait, de nem sikerül előre jönni a találati listákon?

Az Online Piacvezető pozíció még sok lenne, de a részeredmények és kisebb falatok már jöhetnének?

Vállalunk kisebb projekteket, részfeladatokat, csak SEO tanácsadást és munkákat is. Ön kijelöli a kulcsszavakat, mi garantáljuk a helyezéseinek javulását!

Segítünk beterelni a látogatókat és segítünk, hogy a megfelelő helyre jöjjenek a weboldalán belül is, ahol aztán a legjobb konverziót (vásárlási hatékonyságot) tudjuk elérni!

Keressen minket a részletekért!

Csak érdeklődne, vagy már ajánlatot szeretne kérni? Lépjen velünk kapcsolatba, és egy kötelezettségmentes konzultáción megvitatjuk a részleteket!